cazare pentru predeal

Wiki Article



cazare predeal ziua indragostitilor
Casuta pentru doua persoane cu priveliste catre muntii Bucegi și Piatra Craiului. A fost amenajata cu piatra naturala atat in interior cat si in exterior.

Rezervă mai repede Filtrează rezultatele de căutare conform cerințelor tale și ți se vor afișa ofertele treatment corespund nevoilor tale.

There may be the opportunity of utilizing the jacuzzi and sauna. The house and garden are thoroughly clean. It can be a tremendous, peaceful position that we will happily propose to Many others, and perhaps We'll come back for skiing in the Winter season

Alfinio Villa ofera cazare in 3 suite spatioase (45mp) cu dotari la standarde hoteliere top quality de ultima generatie.

We have been the two Vegans, and we informed the hotel before our keep. The Breakfast was fantastic, the host could not have carried out additional for us, a lot to take in and a very good range. The placement suited us, a really picturesque environment but probably a little distant.

Vila dispune de eight camereun living cu semineu iar pe terasa acestuia regasiti ciubarul si cu sauna. Tot la parter este si bucatarie complet utilata si mobilata zona de luat masa bar.

Absolutely unacceptable. It's a pity, for the reason that there is beautiful scenery, but The lack of your authorities to act makes it impossible to operate a standard tourist industry.

Este pentru a doua oara cand revenim in aceasta locatie si suntem foarte multumiti de absolut tot: curatenie, particular, mancare, and so forth

Actual cum e vorba:” Omul sfințește locul!” cazare predeal langa partie Când am ajuns am fost întâmpinați de niște gazde deosebite, gata să ne ajute și să ne ofere tot ce avem nevoie.

Thank you a great deal on the host of this put! The placement is excellent, close to town and by using a check out in the mountains.

Hotelul este pozitionat foarte aproape de centrul info capitalei bulgaresti, la aproximativ 1 km distanta, statiile de metrou fiind mai multe accesibile din centrul orasului catre restul zonelor orasului. 

REZERVARE - o zi de  cazare incepe la ora fourteen si se termina la ora 12 a doua zi (in cazul cazare disponibila predeal in care nu a fost alt customer se poate veni de cu dimineata  iar in cazul  in care  nu se ocupa camera in ziua eliberarii,clientul poate elibera camera pe seara) Pentru rezervare se plateste in contul Sc TURISM-NEC SRL minim 30 % din valoarea camerei . Va rugam confirmati plata la telefon sau email.

Pentru călătorii care apreciază un spațiu propriu la sfârșitul zilei, un apartament este căminul best la depărtare de casă. Camerele mobilate și facilitățile de bucătărie oferă grupurilor și familiilor flexibilitatea de a se bucura separat de pauze, sau de a plănui în timpul mesei activitățile zilei următoare. Adesea, acestea sunt disponibile atât pe termen scurt, cât și lung.

The host was extremely pleasant and in many cases hooked us up having an ice scraper that includes a snow brush for our auto after we were leaving since it was buried in snow. Sound nine/10, and I'd happily afla mai multe continue to be the night there once again.

Report this wiki page